A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Valami új kezdődik

Kedves Honlapra Látogatók!

Szeretettel tájékoztatlak Titeket, hogy az általam alapított Versenyző Ifjúságért Alapítvány búcsúzik a PC- Kismester Verseny szervezésétől.

Hálás szívvel köszönöm mindenkinek, aki 23 év alatt segítette munkájával a verseny sikeres megszervezését és megrendezését! Köszönöm a kuratóriumi munkát Schmidt Ferenc elnök úrnak, Fejesné Tóth Judit, Jakab József, Tirpák Tibor, néhai Varga György kuratóriumi tagoknak, valamint Juhászné Tamás Zsuzsanna, Farkas Lászlóné és Takács József volt kuratóriumi tagoknak.

Köszönöm az iskolai hátteret biztosító volt Bem József Általános Iskola és AMI, a Kazinczy Ferenc Magyar- Angol Két tanítási Nyelvű Általános Iskola Miskolctapolcai Tagiskola, a budapesti Számítástechnikai Általános Iskola és a Kandó Kálmán SZC Informatikai Szakközépiskola vezetőinek, pedagógusainak és dolgozóinak segítő munkáját.

Köszönöm a JNS Hungária Kft vezetőjének és dolgozóinak a partnerséget, a támogatást.

A verseny szakmai támogatását hálásan köszönöm Stókáné Palkó Máriának, Nagyházi Máriának, Bacsó- Varga Mariannának, Gálné Tóth Anitának, Győrffy Péternek, Germus Bertalannak, Jakab Józsefnek, Szász Bélának, Péter Györgynek.

A 23 évig tartó verseny sikerének záloga Ti voltatok Versenyzők, Felkészítő Tanárok és Szülők. Ti, akik megláttátok a versenyben a lehetőséget a megmérettetésre, a mindig gazdag program nyújtotta tartalmas, emlékezetes együttlétekre. Csodálatos érzés volt Veletek örülni a sikereteknek, látni azt a sok csillogó szempárt az eredmények elérésekor. Szívesen és örömmel gondolok az ötévenkénti versenyt követő 2 napra, amit a döntőbe jutott tanulókkal, tanárokkal és szervezőkkel töltöttünk Kőkapun. Jó szívvel emlékszem azokra a szakmai beszélgetésekre, amelyek arról tanúskodtak, hogy olyan elhivatott pedagógusok vagytok, akiknek fontos, hogy tanítványaik tudásbeli és emberi fejlődéséért a legtöbbet megtegyetek. Fantasztikus volt látni a gyerekekért való odaadásotokat! Felemelő volt Veletek lenni! Köszönöm! Sok hasonló pedagógust kívánok országunk tanulóinak!

S végül, tiszta szívből mondok köszönetet azoknak, akik valamilyen formában szponzorálták a versenyt.

Rendszeres támogatóink voltak:

  • Miskolc Megyei Jogú Város alpolgármesterei
  • Önkormányzati képviselők
  • Országgyűlési képviselők
  • JNS Hungária Kft
  • Fejesné Tóth Judit
  • Hell Energy
  • Abaúj-Tej

Sokan járultak hozzá, hogy hálásan és örömmel gondolhassak vissza a PC-Kismester Verseny elmúlt 23 évére. KÖSZÖNÖM!

No, ha a Versenyző Ifjúságért Alapítvány életútja most véget ért, örömmel tájékoztatok minden érdeklődőt, hogy ebben az esetben is igaz, hogy valaminek a vége, egy új kezdete. A jövőben a verseny szervezését, rendezését átveszi az Egészségtudatos Ifjúság Országa Alapítvány.

Kívánok további sikeres éveket a versenynek!

Az új alapítvány tájékoztatója januárra várható.

Kívánok mindenkinek jó egészséget és békés boldog új esztendőt!

Tisztelettel és szeretettel: Vargáné Néző Mária